Vlees

Vers vlees van horeca kwaliteit speciaal gesneden op maat door onze vak slagers die werken vanuit een moderne productie locatie volgens de laatste eisen op gebied van milieu en hygiëne. Wij maken zelf onze spiesen, kruiden onze hamburgers en portioneren onze biefstukken. Deze producten worden dagelijks aan de horeca geleverd en is nu ook beschikbaar voor u !

Tevens hebben wij diverse soorten maaltijden, kruiden, visproducten en mooie grote stukken vlees in ons assortiment.

Ook hebben we een uitgebreid assortiment kamado’s met de daarbij behorende accessoires en sauzen. Wij zijn een dealer van Bastard en zijn gespecialiseerd in BBQ’s maar ook in de grote stukken vlees of vis die op de bbq kunnen.

Food Loods Oss beschikt over eigen geselecteerd rund vee van het ras Charolais en blond d’aquitaine.

Al bij de Boer worden de runderen geselecteerd op de kwaliteit vlees die zij gaan leveren. Daarnaast zorgt de veehouder voor een goede verzorging en de juiste voeding. Ons geselecteerde rundvee wordt na de slacht 14 dagen lang op het heupbeen opgehangen, dit om zo mals en sappig mogelijk vlees te verkrijgen.

Wij zijn van oorsprong een horeca leverancier die veel voldoening haalt uit de tevredenheid van de klanten. Mocht u dan ook speciale wensen hebben laat het ons dan weten wij staan voor u klaar!