Sinds april 2017 is er een splinternieuwe groothandel in Oss. De groothandel is een samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven uit Oss een omgeving.

In onze winkelruimte bevindt zich een professionele demonstratiekeuken geschikt voor workshops, productpresentaties, trainingen en proeverijen voor onze klanten en relaties.
Hierdoor kunnen we de lokale ondernemers een totaalbeleving op één locatie aanbieden. Door middel van advisering, gezamenlijk overleg en innovatie met de verschillende bedrijven binnen onze groothandel, bieden wij als deskundigen uit de diverse vakgebieden een totaalpakket voor ondernemers.

Wij weten wat voor u als professioneel horeca ondernemer belangrijk is: het altijd voldoende beschikbaar zijn van topkwaliteit producten tegen de beste prijs. Wij helpen u als ondernemer om uw bedrijfsresultaat te verbeteren zonder aan kwaliteit te moeten inleveren. Sterker nog, dit willen wij graag verbeteren door middel van adviezen, gezamenlijk overleg en innovatie.Bekijk ons aanbod