Vlees van EuroMeat


Vers vlees speciaal gesneden op maat voor restaurant, hotel en catering. Vacuüm per stuk of in bulk geleverd. Blokjes, puntjes spiesen, mixed grill’s voor uw bedrijf op maat geproduceerd door onze vakslagers, Euromeat Oss beheerst dit als geen ander. Vanuit een moderne productie locatie geheel ingericht volgens de laatste eisen op gebied van milieu en hygiëne.

Euromeat Oss beschikt over eigen geselecteerd rund vee van het ras Charolais , en blond d aquitaine.

Bij de boer al worden de runderen geselecteerd op de kwaliteit vlees die zij gaan leveren, daarnaast zorgt de veehouder voor een goede verzorging en de juiste voeding. Ons geselecteerde rundvee word na slacht 14 dagen heup been afgehangen in het karkas, dit om zo mals en sappig mogelijk vlees te verkrijgen.

Euromeat kan al uw wensen op gebied van geportioneerd vlees van varken, rund, kalf, lam en kip verzorgen. Marineren of rijgen aan spiesen, blokjes en plakjes, uw aanvraag kunnen wij tegen een scherpe prijs invullen om zo uw gasten in alle opzichten tevreden te kunnen stellen.



In de aanbieding